Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/speindhoven/domains/scheidingspraktijkregioeindhoven.nl/public_html/wp-content/themes/trizzy/functions.php on line 308

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/speindhoven/domains/scheidingspraktijkregioeindhoven.nl/public_html/wp-content/themes/trizzy/option-tree/ot-loader.php on line 98

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/speindhoven/domains/scheidingspraktijkregioeindhoven.nl/public_html/wp-content/themes/trizzy/option-tree/ot-loader.php on line 326
Ervaringen - Scheidingspraktijk Eindhoven

Ervaringen

Ervaringen

Hieronder staan reacties van cliënten en van mensen met wie Monique regelmatig samenwerkt. De namen van de cliënten zijn om reden van privacy allemaal gefingeerd.

Scheiding snel afgerond

“Een scheiding/relatiebreuk heeft veel impact op alle gebieden van mijn leven. Relatie kapot, gezin kapot, woning en sociale omgeving weg. In deze situatie is het heel fijn dat je samen je partner via mediation alle zaken kan regelen. Hier heb ik Monique ervaren als een heel kundig neutraal persoon. Ze had aandacht voor zowel het persoonlijke als het zakelijke aspect, wat gepaard gaat met een scheiding. Door goed te luisteren wist ze al snel welke mogelijkheden er waren, die duidelijk werden uitgelegd en de eventuele alternatieven. Door haar doortastendheid konden dingen snel worden afgestemd. De scheiding is binnen een halfjaar helemaal afgerond. Hierdoor kon ik snel een doorstart maken met mijn leven.”


Peter

Betrokken en deskundig

“Ik ken Monique van Beerendonk nu ruim een jaar. Heb haar leren kennen als een spontane en innemende vrouw die de gemaakte afspraken met haar relaties volledig en zorgvuldig nakomt. Monique heeft een groot inlevings- en doorzettingsvermogen om zodoende het maximale uit haar opdrachten te halen. Zij beschikt over een groot netwerk waarbij ze niet zal dralen om er gebruik van te maken indien de omstandigheden daartoe aanleiding geven. Mocht Monique bepaalde vragen niet kunnen beantwoorden, dan zal ze gebruik maken van dit netwerk waarvan juristen, notarissen en financieel planners deel uitmaken. Een aantal dossiers hebben we samen kunnen begeleiden en die zijn naar volle tevredenheid van de opdrachtgevers afgesloten.”


Henri van der Dussen
zelfstandig Hypothecair Planner EHP, SAA Verzekeringen Eindhoven
HvanderDussen@saa.nl

Meer dan tevreden

“Iedereen mag zichzelf mediator noemen, maar dat wil nog niet zeggen dat je dat ook echt bent. Gelukkig waren wij in goede handen, na de doorverwijzing van de Hypotheekshop, bij Monique van de Scheidingspraktijk. Problemen krijgen oplossingsgerichte aandacht waardoor er steeds stappen vooruit worden gezet. Op het moment dat er een extra inspanning nodig is, wordt deze ook gedaan. In ons geval werd er bijvoorbeeld door de woningcoöperatie een (concept) scheidingsconvenant geëist in plaats van alleen de toezegging dat beide partijen zich zouden houden aan de al overeen gekomen wederzijdse verplichtingen na de scheiding. Dus er werd in het weekend doorgewerkt, zodat het gewenste document er lag, zonder dat het ten koste ging van de zorgvuldigheid. Er zijn (ongetwijfeld) goedkopere mediators, maar in een scheidingssituatie wordt het pas echt een dure zaak wanneer de situatie niet (in één keer) goed wordt ingeschat en aangepakt. Ik ben dan ook meer dan tevreden over de werkwijze en geboden begeleiding.”


André

Een perfecte scheidingsbemiddelaar

“Als je besluit om uit elkaar te gaan dan komen er zoveel dingen op je af waar je niet goed van weet hoe je die aan moet pakken. Een goede scheidingsbemiddelaar is dan van onschatbare waarde.

In de persoon van Monique hebben wij die gevonden. Na het kennismakingsgesprek voelde het al meteen goed. Monique is een warme en hartelijke vrouw met een groot inlevingsvermogen. Zij voelde perfect aan wat er allemaal speelt.

Monique heeft een juridische achtergrond en heeft dit gecombineerd met het verzekeringswezen en hypothecaire aangelegenheden. Wij hebben dit als een enorm voordeel ervaren want hierdoor weet zij exact hoe de wetgeving in elkaar steekt en waar wij op moesten letten.

Diverse scenario’s heeft zij voor ons geschetst en besproken, hierdoor werd het voor ons inzichtelijk wat de mogelijkheden waren en wat dit voor gevolgen heeft. Uiteindelijk kwam hier een op maat gesneden convenant uit voort waar wij beiden zeer tevreden over zijn.

Monique neemt ruimschoots de tijd voor je en stelt zich enorm professioneel op. Van het begin tot het einde van de scheidingsprocedure heeft zij alles keurig gecoördineerd en daar waar nodig bijgestuurd. Haar professionaliteit, in combinatie met haar empathische persoonlijkheid maken haar een perfecte scheidingsbemiddelaar.”


Aron en Lilian

Een perfecte scheidingsbemiddelaar

“Ik heb Monique als een heel bekwaam scheidingsconsulente ervaren, kennis van zaken (van nu en de eventuele toekomst!), precies en accuraat. Ook wist ze precies het midden te houden door de zaken steeds van twee kanten te bekijken en er dus voor beiden kon zijn. Daarnaast, en niet minder belangrijk, Monique is een warm persoon die genoeg mensenkennis in huis heeft. Er is ruimte om je verdrietige gevoelens te tonen. Het gaf mij een veilig, het ‘in goede handen zijn gevoel’. Daarom ben ik heel erg tevreden met de service die zij ons verleend heeft, een echte steun in een moeilijk en verdrietig proces. De wereld schuift immers onder je voeten vandaan. Dan heb je het meeste aan een persoon die dat volledig snapt en daar op een professionele maar ook menselijke manier mee omgaat”


Petra

Wij kennen Monique als een warm en vriendelijk persoon. Op haar werkgebied is zij heel kundig en weet iedere opdracht tot een goed einde te brengen. Monique kan zich heel goed inleven in de situatie van haar cliënten en denkt echt mee om tot een goede oplossing voor alle partijen te komen. Het is telkens weer prettig om met haar samen te werken.


Marjan en Melissa (kandidaat-notarissen bij Notariskantoor Broekmans, te Eindhoven)

Iedere situatie is uniek! Maak snel een afspraak om persoonlijk en vrijblijvend kennis te maken.

ScheidingsPraktijk Eindhoven is o.a. actief in:

Best / Eindhoven / Son en Breugel / Veldhoven / Nuenen / Nederwetten / Geldrop-Mierlo / Cranendonk / Valkenswaard

06 – 1790 0337